Terugblik op 2013

"Het jaar 2013 kan de boeken in als een prima jaar. Ik ben echt heel erg tevreden." Aan het woord is Judith Munster. Het is 6 januari 2014, de eerste maandag van  het nieuwe jaar. Een mooi moment om terug te blikken.

Judith lanceerde vorig jaar, vlak voor kerst 2012, haar nieuwe website www.teksthuys.nl waarmee zij zich met name richt op het Midden- en Kleinbedrijf. Denk aan bedrijven die zich dankzij een (vernieuwde) website, een persbericht in de krant, een goede brochure of leuke social media-acties bij een breder publiek in de kijker spelen.

Hoe is het 't Teksthuys het afgelopen jaar zelf vergaan? Judith: "Begin vorig jaar was mijn eigen website, www.teksthuys.nl, klaar. Het was heel fijn om vanaf dat moment eindelijk visitekaartjes uit te kunnen delen en te kunnen zeggen: "Kijk ook even op de website". Dat hebben veel mensen gedaan, met als resultaat een flink aantal nieuwe opdrachten én nieuwe opdrachtgevers. Zo heb ik diverse websites geschreven. Ook heb ik twee uitgeverijen aan mijn klantenkring kunnen toevoegen. Sinds de zomer van 2013 schrijf ik met veel plezier voor het magazine 'Alle Mensen, Zorg & Welzijn in Waterland' en in december is mijn eerste artikel in Nataal verschenen. Nataal is een vakblad voor professionals die met zwangerschap en babyzorg te maken hebben. Als klap op de vuurpijl kreeg ik in december de opdracht om de website voor Tuincentrum De Boet te schrijven, één van de grootste tuincentra van Nederland. Daar ben ik nu druk mee bezig. Echt een superleuke opdracht waar ik hartstikke blij mee ben."

En het jaar 2014? "Dat wordt vast weer een topjaar", lacht Judith. "Toen ik vanmorgen mijn mail opende, zaten er twee nieuwe opdrachten bij: een avond meelopen bij een nachtopvang voor daklozen en een website voor een coachingbureau... twee totaal verschillende dingen. Maar dat is nou precies waarom ik mijn werk zo leuk vind. Al die verschillende onderwerpen, mensen en verhalen. Héérlijk!"

’t Teksthuys. Een goed verhaal.

template joomla by JoomSpirit